Avtodomi in novosti

Avtodom in eko potovanjeAlexandre Verdier, francosko kanadski oblikovalec,...
Futurističen avtodom Ketterer Continental Domišljija ne pozna meja. Če so vam v&scar...
Avtodom Frankia model FF4Avtodom Frankia FF4 je eleganten avtodom in na prv...

Najem avtodoma

Servisi in storitve

Turistična ponudba


Šotorske prikolice Opera (02.02.2010)

Prodaja prikolice3.bmp

Če na vaših kamp počitnicah radi uživate v miru in tišini, je kamp prikolica"Opera" vaša idealna izbira. Belgijski arhitekt Axel Enthoven je kamp prikolico oblikoval s posnemanjem znanih linij avstralske operne hiše v Sydneju. Novodobna šotorska prikolica privlači veliko radovednih pogledov in bodočih kupcev.
Arhitekt Enthoven je v njeno notranjost postavil ves luksuz, ki je pogoj za odlično počutje na počitnicah. Najbolj priročna je električno nastavljiva postelja.
Šotorska prikolca ima toaletni prostor, ki je v celoti opremljen s keramiko. Za osvetlitev prostora poskrbijo LED luči. Tudi ostala oprema za kampiranje nam daje občutek domačnosti. Poskrbljeno je za pretok toplega zraka za ogrevanje, bar espresso in zaprto verando teak, ki jo pogosto najdemo na luksuznih jahtah.
Zunanjost šotorske prikolice Opere je izdelana iz nerjavečega jekla in trdega lesa. Prikolica je izdelana in pripravljena za hitro postavitev, saj se sestavi v manj kot petih minutah. Celotno luksuzno bivališče meri 7m v dolžino, več kot 3 m v višino ter 3,5m v višino.
Prikolica je prava mojstrovina, ki bo deležna pozornosti, kamor koli boste z njo odpotovali.


Kontakt:


Novosti na našem portalu

Tina Maze bo vozila avtodom Chic-C Line (16.04.2012)

Tina2.jpg

Podjetje Carthago d. o. o., nemški proizvajalec luksuznih avtodomov, v Sloveniji uspešno posluje že od leta 2008. V prostorih podjetja v Odrancih je bila tako danes novinarska konferenca, kjer so predstavili poslovne rezultate lanskega leta in ekskluzivno sponzorsko sodelovanje s slovensko smučarko Tino Maze.

 

več

Ultra lahka prikolica (03.02.2012)

Prikolica_splash1.jpg

Prikolica Splash je ultra moderno zasnovana. Njena največja odlika ni samo teža. Prikolica namreč tehta samo 240 kg. Prikolica Splash je  predvsem elegantna, aerodinamična  in praktično zasnovana. Tako majhno premično prikolico lahko vleče za seboj vsako osebno vozilo. Ležišče je udobno in romantično za par na poti.


 

več

Avtodom in eko potovanje (31.01.2012)

Avtodom_eko_avtodom1.jpg

Alexandre Verdier, francosko kanadski oblikovalec, je filozof v industrijskem oblikovanju. Verdier meni, da je rešitev za okoljske probleme "v pameti in preprostih zasnovah za boljšo uporabo naravnih virov."
Avtodom Verdier je na voljo v v petih različnih modelih. Vsak avtodom je opremljen s 4-valjnim motorjem hibrida, ki ga poganja 170W solarni sistem na strehi. Avtodom med vožnjo v lepem sončnem vremenu nabere dovolj energije, da lahko vožnjo nadaljujete na električno energijo. Sončne kolektorje nadzoruje sistem GPS za optimalno usmerjanje plošč, ki se lahko nagibajo tudi do 45 stopinj v obe smeri. Avtodom odlikuje vsak prostor pa naj gre za shranjevanje postelje, fold-out kuhinjo ali celo stopnice vgrajene v zadnjem delu avtodoma. Najbolj uporaben del v avtodomu Verdier je računalnik, ki je v vozilu vgrajen v armaturno ploščo. Računalnik med potovanjem z avtodomom popotniku omogoča poslušanje glasbe in brskanje po spletu. Programska oprema GPS skrbi za navigacijo in omogoča izključno pridobivanje podatkov o zalogah energije in goriva v bližnji okolici.

več

Innovan avtodom in prikolica iz daljne Avstralije (31.01.2012)

Innovan1.jpg

Innovan avtodom in Innovan XC prikolica se res precej razlikuje od ostale ponudbe na tržišču. Patentiran mehanizem snemanja je podjetje Innovan zaščitilo in je plod nekajletnega raziskovalnega projekta. Trudili so se iskati rešitve in dodelati pomanjkljivosti ostalih proizvajalcev avtodomov in prikolic. Prva prikolica iz tovarne Innovan je bila končana leta 2009.
 

več

Pustni karnevali in najem avtodoma (31.01.2012)

Karneval1.jpg

Prosto potepanje in občudovanje pustnih karnevalov po  ulicah evropskih mest. Še nikoli lažje, če najamete avtodom in vaše potepanje z avtodomom se lahko začne.

Pustni najem avtodoma za obisk karnevalov po Evropi: petek 17. 2.2012 do torka 21.2.2012. Dnevni najem avtodoma že od 79€/dan! Pohitite nekaj prostih terminov je še na voljo.

Modra boste za pustni čas tradicionalno izbrali Benetke, kjer si boste poleg karnevala lahko ogledali še trg Sv. Marka, zanimivo cerkev Sv. Marka, doževo palačo z mostom vzdihljajev.

 

 

 

več

Avtodom najela in izdelala prikolico prihodosti (30.01.2012)

Prikolica16.jpg

Kako sta oblikovalca Jianbo Huang in Ting Zhao prišla na idejo, da izdelata prikolico prihodnosti? Najela sta avtodom in se odpravila na počitnice. Medtem ko sta potovala po Kaliforniji, sta odkrivala napake in pomanjkljivosti najetega avtodoma. Med potovanjem z najetim avtodomom sta z inovativnim pristopom zaokrožila prikolico prihodnosti. Neverjetno je, kako sta spalnico, kuhinjo, WC in tuš stisnila v notranjost prikolice. Ob tem se jima je porodilo še nekaj novih idej in scenarijev. Pri prikolici prihodnosti želita, s solarnimi paneli na strehi, posodobiti tudi sistem ogrevanja in hlajenja. Velika temna steklena okna zaokrožajo celotno obliko prikolice in nudijo zasebnost.

več

Avtodom Frankia model FF4 (20.01.2012)

Frankia-T-6400-FF5.jpg

Avtodom Frankia FF4 je eleganten avtodom in na prvi pogled ne kaže velike razlike od ostalih modelov v istem razredu. Zaradi precejšnjega povpraševanje po avtodomu Frankia FF4, razmišljajo o razširitvi modelov. Uporabnikom je ponovno všečna izvedba sredinskega sedišča v obliki črke U.

več

Avtodom EleMMent Palazzo ali palača? (19.10.2011)

Avtodom najdražji3.jpg

Avstrijsko podjetje Marchi Mobile je izdelalo najdražji avtodom oz. palačo na kolesih, ki se imenuje EleMMent Palazzo.
Najdražji avtodom so izdelali za angleškega naročnika. Končana cena avtodoma nič manj kot 1,9 milijon funtov.

več

Nova aplikacija Pitch App-a za avtodome (29.09.2011)

Ipod1.jpg

Nova aplikacija Pitch App-a je za avtodome je velik uspeh razvoja. Več kot 30.000 iPhone lastnikom avtodomov omogoča brez poveza Wi –Fi hiter prenos podatkov. Leto po začetku nove aplikacije, sedaj predstavlja naslednjo stopnjo razvoja. Popolnoma nova različica MobilPlus omogoča potovanje še prijetnejše.

več

Prikolice in nove smernice v karavaningu (02.09.2011)

Prikolica44.jpg

"Povpraševanje po bivalnikih se povečuje med mladimi," pravi tiskovni predstavnik nemškega proizvajalca tradicijo Knaus Tabbert, Alexander Wehrmann. Začetni »budget« mladega para se giblje tam okoli 5.000 €, zato so na voljo tudi nekoliko manjših prikolice z manj » luxuza«.

več

Nemci beležijo v prvi polovici leta rast v karavaning industriji (02.09.2011)

Sejem Caravan Salon-2011.jpg

Na letošnjem mednarodnem sejmu karavaninga CARAVAN SALON DÜSSELDORF, so predstavili statistično rast karavaning industrije. Nedvomno so potrdili da, nemška industrija počitniških prikolici in avtodomov še naprej raste.

več

Mini avtodom Ape 50 (02.09.2011)

Mini cikel1.jpg

Novi mini avtodom Ape 50, so izdelali italijanski partnerji podjetja Truma S. O. S.. Mini avtodom v dolžino meri samo 2,96 m in visok 2,04 m.

več

Avtodom Barbie (09.05.2011)

Avtodom Barbie1.jpg

Avtodomi zanimajo tudi majhne deklice. Podjetje za igrače Mattel je izdelal luksuzni avtodom za Barbie. Avtodom v Van izvedbi ima opremljeno kuhinjo, kopalnico in bivalni del. Avtodom za Barbie je pink barve


 

 

več

Luksuzni avtodom VarioMobil (09.05.2011)

VARIOmobil-camper1.jpg

Nemški proizvajalec avtodomov VarioMobil je evropski specialist za izdelavo razkošnih avtodomov. Avtodom model SH 1150 Perfect na podvozju MAN je prefinjeno in premišljeno izdelan za brezkompromisnega, bogatega in zahtevnega avtodomarja. Obstaja več različic modelov, vsi so prefinjeni in nudijo za ceno pol milijona dolarjev – razkošno premično stanovanje. Avtodom VarioMobil SH 1150 je model z nič manj kot 450 konjskimi močmi z high tech tehnologijo in z bočno ojačitvijo, ki se po potrebi razširi za dodaten meter bivalne površine.

več

Futurističen avtodom Ketterer Continental (26.04.2011)

AvtodomKetterer1.jpg

Domišljija ne pozna meja. Če so vam všeč futuristične oblike potem vas bo model avtodoma Continental presenetil. Avtodom je resnično razkošen dom na kolesih.
Zgrajen je na podvozju tovornjaka Mercedes-Benz in ima razkošno dnevno sobo, jedilnico z majhno kuhinjo, spalnico s kopalnico, ki vključuje tuš kabino in WC.

več

Prikolica na katero so čakali motoristi… (18.04.2011)

prikolica za motoriste1.JPG

Edinstveni različici sta prikolici CampMaster 2 za motoriste in prikolica CampMaster 4 za manjši osebni avto. Ta edinstven priklopnik je bil na začetku oblikovan in izdelan za kolesarje, ki so želeli nekoliko več udobja za prenočevanje kot ga je lahko nudil šotor. Prikolico so izdelali in nadgradili v dveh serijah.

 

več

Avtodom in nakupovalni voziček (02.04.2011)

Cars-for-the-Future1.jpg

»Predstavljajte si nakupovalni voziček - vozilo, ki se lahko zloži v vrsto - lahko vzamete prvo vozilo in že se peljete«, pravi g. Chain, arhitekt in inženir pri MIT\'s media lab in član raziskovalne skupine prof. Mitchella.

več

Prikolice Rookie 3,5 iz proizvodnje Wingamm (30.03.2011)

prikolica_miniline1.jpg

Majhna, uporabna in kompaktna prikolica Rookie 3,5 je oblikovana po tradiciji Wingamm oblikovalcev. Prikolica je izdelana za mlade turiste po duši, ki uživajo v aktivnem in dinamičnem potovanju. Prikolica je izdelana v ultra – kompaktno in funkcionalno bivalno enoto. Podvozje prikolice je Alko. Kuhinja in spalni del za dve osebi sta v notranjosti združeni v enem prostoru. Privlačna in trendovska oblika počitniške prikolice Rookie je funkcionalna in omogoča veliko konfiguracije. Prikolice bodo cenovno dostopne širšemu krogu ljubiteljem.

več

Prikolice v retro stilu znanega oblikovalca pohištva (30.03.2011)

PRIKOLICA_villavans1.jpg

Oblikovalec Rob Millington je svoj talent za oblikovanje prenesel iz notranje opreme na kamp prikolice. V retro stilu si je zamislil koncept prikolice. Ena od prednosti modela je še vedno v fazi koncepta, ki vključuje inovacije in tehnologije izdelave prikolice, prijazne okolju in končnemu uporabniku. Vprašljiva je samo stabilnost kamp prikolice in pomanjkanje oken. Prototip prikolice je v fazi dodelave in posodobitve. Oče retro kamp prikolice obljublja počitniško prikolico, ki bo uporabna, inovativna ter vpadljiva. S kamp prikolico v retro stilu boste tako opazni kjerkoli se boste pojavili.

več

Bivalna prikolica Opera (14.03.2011)

Prikolica_opera1.jpg

V Evropi nekoč zelo priljubljena zložljiva počitniška prikolica je sčasoma izgubila precej svoje privlačnosti, čeprav omogoča poceni potovanja. V želji, da bi ponovno oživili kategorijo nomadskega potovanja, se je francosko podjetje Opera lotilo njene prenove. Ustvarili so privlačno in luksuzno prikolico.
Avtor kamp prikolice Opera je Axel Enthoven in je navdih za sestavljivi šotor našel v sidneyjski operni hiši. Šotor ali bolje rečeno,  bivalna prikolica se sestavi v nekaj minutah in skriva elegantno notranjost. Prikolica ima na voljo tudi možnost tople in hladne vode, WC, preprost štedilnik, vinsko omarico, aparat za kavo ter dve luksuzni postelji, ki se s pritiskom na gumb združita v eno.

 

več

Avtodom prodaja Valentino Rossi (02.03.2011)

Avtodom Rossija2.jpg

Avtodom Valentina Rossija je naprodaj. Model avtodoma znamke Monaco Dynasty Bishop IV, letnik 2009 z 45.000 prevoženimi kilometri ima izklicno ceno 250.000€. Avtodom je bil ob nakupu dodatno opremljen po željah slavnega » doktorja«. Dvanajst metrski avtodom se ponaša s 500 konjskimi močmi in je opremljen kot luksuzno stanovanje. Na GP 2010 v Valenciji je Rossi že predstavil z novim modelom avtodoma znamke Monaco Dynasty.

več

Ptičje domovanje v avtodomu ali prikolici (29.11.2010)

Avtodom_ptice pozimi1.jpg

Ljubitelji živali lepo skrbimo za naše domače živali, ko se temperature pozimi spustijo. Obilno sneženje v zadnjih dneh pa pticam stalnicam v naših krajih občutno zmanjša možnosti za preživetje. Hrana za prezeble ptice je namreč pod snegom. Morda se najdejo dobri ljudje, ki okoli svojih hiš ali stanovanj namestijo ptičje krmilnice in redno dodajajo hrano za ptice. Največkrat opazimo doma ročno iz lesa narejene krmilnice. Ne boste verjeli, nekateri gredo v svoji ljubezni do ptic tako daleč, da si omislijo ptičje krmilnice v obliki avtodoma ali prikolice. Izdelane so iz naravnih materialov in vhodi za ptice so izdelani podobno, kot ostale krmilnice. Spodnji deli ptičjih krmilnic imajo loputo za lažje čiščenje nečistoč. Ni potrebno se doma truditi z izdelavo ptičje krmilnice. Krmilnico v obliki avtodoma ali prikolice boste lahko naročili preko spleta. Cene se gibljejo med 25 in 50 in ponudba krmilnic je pestra.

 

več

Miniaturna prikolica ali avtodom kot novoletni okrasek? (29.11.2010)

Božično drevo1.jpeg

Še ne veste, kako boste letos okrasili Vaše božično drevo. Vsako leto iz zaprašenih škatel vlečemo okraske in vsako leto je okrasje na smreki bolj ali manj isto. Kdaj pa kdaj dokupimo  novo okrasje, ko se nam staro polomi ali odsluži. Morda tisti, ki sledijo vsakoletnim barvnim trendom, dokupijo okrasje v aktualni - modni barvi.

več

Najem avtodoma slavnih v Hollywoodu (29.09.2010)

Najem avtodoma slavnih v Hollywoodu2.jpg

Mikel Elliotu se na začetku niti ni sanjalo, da bo iz malega podjetja ustvaril eno od vodilnih podjetij v Hollywoodu. Za potrebe Hollywoodske produkcije je kupil avtodom in ga oddajal. Z dobro zasnovanim idejnim projektom je pridobil nove partnerji in razširil ponudbo sodobno opremljenih avtodomov, priklopnikov in prikolic za potrebe snemalnih studiev. Njihovi uporabniki so produkcijske hiše, fotografske agencije, oglaševalske agencije in slavni zvezdniki. Znani zadovoljni uporabniki so med drugim Madonna, Neil Diamond, George Clooney, Kanye West in nogometaš David Beckham.
V podjetju, v času parlamentarnih volitev oddajajo avtodome, priklopnike in prikolice tudi političnim strankam in posameznim kandidatom za kongres.


 

več

Zakaj najem avtodoma v zimskem času? (27.09.2010)

first minute zimski najem avtodoma1.JPG

Počasi se približuje zima in z zimo težko pričakovane zimske radosti. Ste že razmišljali, da bi se to zimo na smučanje odpravili z avtodomom? Zakaj ravno avtodom? Ker boste tako zimski dopust preživeli povsem samosvoje in neodvisno. Ker boste tako začutili utrip držav, ki jih boste obiskali, ter doživeli gostoljubnost domačinov. Nenazadnje se boste lahko ustavili, kjer se boste želeli in kadar se boste želeli.
 

več

Obisk Osmic z najetim avtodomom (22.09.2010)

Najem avtodoma_osmica1.jpg

Danes lahko najameta avtodom in obiščete osmice čez vse leto. Rezervacija vnaprej je seveda obvezna, že zato, da ne boste naleteli na zaprta vrata. Osmic je veliko, vsaka pa je odprta ob drugem času, zato preverite na povezavi, kdaj jih lahko obiščete v mesecu oktobru in novembru.  Kaj so sploh osmice?

 

več

Najem avtodoma in 200 letnica Oktoberfesta (21.09.2010)

avtodom_oktoberfest1.jpg

Letos Oktoberfest praznuje 200 let in je ena večjih svetovnih  prireditev. Od konca meseca septembra pa do začetka oktobra se prireditve v Münchnu (na južnem delu Theresienwiesa),  udeleži veliko željnih zabave, hrane in piva. Oktoberfest poteka že od leta 1810. Letos se je prireditev začela 17. septembra in bo trajala do 4. oktobra. Zabavali se boste torej 16 nepozabnih dni  med 10.00 in 20.00 uro.

 

več

Šotor za Vašega hišnega ljubljenčka (26.08.2010)

otori za domače živali1.jpg

Popoln dom za vašega psa nudi šotor ABO Gear Dog Haus. Zanimiv in enostaven šotor za sestavljanje in razstavljanje, ki Vašemu ljubljenčku nudi zaščito pred naravnimi elementi. Vašega psa ali mačko bo zaščitil pred močnim soncem in dežjem. Šotor je izdelan iz SPF 50 materiala,

več

Potovalna torba za živali v obliki prikolice (26.08.2010)

Camper za živali.jpg

Lastniki avtodomov in ljubitelji domačih živali, si boste od sedaj lahko omislili nekoliko drugačno potovalno torbo za vašega ljubljenčka. Ohišje potovalne torbe je izdelano iz usnja v kombinaciji s kovinskim delom, kje so nameščene posodice za hrano in vodo.

več

Prototip kamp prikolice Bailey (26.08.2010)

Prikolica_futuristicna3.jpg

Direktor podjetja Bailey Nigel Mattfield je  dejal: "Veseli smo, da nam je omogočeno, da premikamo meje nemogočega pri izdelavi prototipov prikolic in gradbene tehnike." Zadnji prototip počitniške prikolice je bil nagrajen z nagrado 20.000£. Projekta se je lotila posebna skupina oblikovalcev v podjetju Bailey.

več

Cool avtodom s spojlerji (26.08.2010)

Avtodom prihodnosti1.jpg

Lastnik opaznega avtodoma zbuja veliko pozornosti kjerkoli se pojavlja. Avtodom je kupil v zelo slabem stanju. Najprej se je lotil notranjosti avtodoma in odpravil vse napake. Dodal je tudi nekaj novejših delov notranje opreme. Največji izziv je lastniku predstavljala zunanjost avtodoma.

več

Jahta prihodnosti Infinitas (26.08.2010)

jahta_fururistica1.JPG

Podjetje Schöpfer je pravkar zasnovalo plovilo Infinitas. Navdih za obliko so oblikovalci našli v neskončnosti vesolja. Na plovilu ne boste pogrešali ničesar. Glavna paluba bo lastniku jahte nudila odličen razgled, razkošna spalnica v osrednjem delu plovila bo zavzemala osrednji prostor. Ob strani, tako kot pri večini jaht se bo dostopalo do dveh manjših kabin.

več

Avtodom Fly Bridge (31.05.2010)

motor-fly-bridge-camper.jpg

Avtodom Fly Bridge je nevsakdanji avtodom. Do sedaj smo Fly občudovali pri plovilih. Nameščen je bil zaradi, boljšega pregleda pri sidranju ali pri manevriranju v marino.  Po zgledu bark nekaterih plovil, tokrat Fly občudujemo na avtodomih.

več

Edinstvena zaščita pred dežjem... (06.05.2010)

Zaščita13jpg.jpg

ZENdom nadstrešek je edinstvena zaščita pred dežjem, soncem ali ostalim vremenskim pojavi. Ustvarjalno in briljantno izdelan napreden sistem obokanega nadstreška je trenutno samo idejni projekt. Izdelan bo iz pretežno PVC materialov, ki bodo združeni v mozaik trikotnikov. Kdaj bost lahko nadstrešek ZENdom kupili? Odgovor še čakamo...

 

več

Vozilo prihodnjosti OEX_B (02.05.2010)

hibridno vozilo1.jpg

Vozilo OEX_B je bilo zasnovano za prihodnje odprave po kopnem s poudarkom na večji prepoznavnosti. Značilnosti vozila so velika okna, na cesto obrnjeni sedeži in panoramska loputa na zadnjem delu vozila. Vozilo ima vgrajeno binokularni bočni balkon, ki potnikom omogoča ogledovanje oddaljene pokrajine. Vozilo poganja hibridni sistem, ki ga podpira dizelski generator. Omogoča tudi dovolj moči za učinkovito opravljanje. Zložljive sončne celice (v obliki cveta) ustvarjajo alternativno energijo za delovanje vozila.


 

več

Zanimiva prikolica Compact Caravan (03.04.2010)

comprikolica zanimiva1.jpg

Koncept kamp prikolice Compact Caravan se osredotoča na razvoj edinstvene ideje. Priročna prikolica je notranje in zunanje dovršena. Redko barvno kombinacijo in obliko ponuja stilski presežek v oblikovanju. Po besedah proizvajalca prikolica zagotavlja manjšo porabo goriva. Štrleča zunanja površina zagotavlja dodatno podporo reber okoli lupine. Koncept prikolice je zasnovan racionalno. Po besedah ustvarjalcev bo prikolica za enkrat še ostala prototip. Glede na zanimanje pa se bodo odločali o serijski izdelavi.

več

Kamp prikolice so Cool! (07.03.2010)

PRIKOLICA22.bmp

Mobilnost,  življenje v gibanju vse to nudijo  kamp prikolice. Ljudje želijo biti mobilni hkrati imajo močno željo po domu. Na trgu je ostajalo veliko povpraševanje po novih konstruktorskih oblikah v kombinaciji s prilagojenimi rešitvami vsakega posameznika.

več

Kamp prikolice KABE z razglednim stolpom (26.02.2010)

AVTODOM_KABE1.jpg

Edinstvene rešitve ustvarjajo dodano vrednost KABE kamp prikolicam. Usposobljeni in predani tehniki nenehno ustvarjajo nove tehnične rešitve in najnovejše metode prikolic. Kabbe kamp prikolice se nenehno razvijajo in izpopolnjujejo od modela do modela. Predani izdelovalci prikolic se zavedajo, da je kakovostno izdelana počitniška prikolica zahteva vsakega kupca. Kakovost izdelave in materiala se je izkazala za dober koncept. Presežek so tehniki dosegli s KABE prikolico, ki so ji dodali razgledni stolp. Novosti pri KABE se kar vrstijo. Tudi v prihodnosti se pustimo presenetiti še s kakšno različico avtodoma ali prikolico KABE.

več

Avtodom LeVoyageur je ekskluziven, kakovosten in zanesljiv avtodom (04.02.2010)

Avtodom_Mobillweta1.jpg

Avtodom LeVoyageur je zveza dveh prestižnih znamk. S široko paleto opreme in možnosti namestitve izbirate avtodom svojih sanj. Ustvarjalci in razvojni tehniki preizkušajo želje in zahteve uporabnikov. Avtodom LeVoyageur poudarja eleganco in zunanjo aerodinamično obliko avtodoma. Šest različnih modelov med katerimi lahko izbirate med drugim nudijo praktične rešitve v bivalnem delu avtodoma.
Vsi avtodomi LeVoyageur so narejeni na osnovi podvozja Mercedes. Avtodom je na voljo s 315 ali 515 CDI, 4-imi cilindri, 150 CV in 318 ali 518 CDI, 6-imi cilindri in 184 CV. Notranjost avtodoma je razkošno in hkrati elegantno opremljena. Vsi avtodomi imajo celoten paket varnosti od ABS, ASR in ESP. Vsi avtodomi so ročno izdelani za znanega kupca. Avtodom LeVoyageur ima prostoren salon s sestavljivo mizo, velik in zmogljiv hladilnik z zamrzovalnikom, veliko in prostorno kopalnico ločeno od tuš kabine in predprostorom oz. sobo za preoblačenje.
Vsi modeli merijo v širino 2,32 metra. Avtodomi so visoki 2,80 metra. Razpon avtodomov se začne z LVX serije 5 z dolžino 5,99 metra in konča z največjim modelom LVX 10, ki meri v dolžino 8,20 metra. Predvidevamo, da ste našli avtodom vaših sanj.

več

Avtodom Quantum off Road (09.01.2010)

Avtodom_prikolica_Quantum1.jpg

Avstralsko legendarno podjetje je zgradilo avtodom Quantum Off Road. Namen izdelave avtodoma je premostiti vzel med avtodomom in kamp prikolico. Qantum ponuja najboljše iz sveta obeh, tako avtodoma kot prikolice. Zunanja in notranja enota je funkcionalna. Zunanjost avtodoma nudi zadostno pokritost v primeru slabega vremena. Udobna notranjost vključuje vakumsko izpiranje tople in hladne vode, WC, veliko prostora za skladiščenje in udobno posteljo. Avtodom bo v veselje vsem tistim, ki želijo avtodom in hkrati agility prikolico.

več

Avtodom plovilo ali samo avtodom (09.01.2010)

AVTODOMvolkwagen-caddy-topos-sail-design1.jpg

Avtodom Volkswagen je postal priljubljen leta 1950, ko so na cesto postavili model Van Transporter. Trideset let kasneje je posodobljen avtodom Volkswagen California zopet navdušil ljubitelje potovanja. Več namenski in hkrati najmanjši avtodom Caddy združuje osebno vozilo, avtodom in plovilo. Največja pozornost je veljala predelavi strehe in zadnjega dela vozila. Celo streho avtodoma so ojačali in prekrili s tikovino. Na streho avtodoma lahko splezamo po aluminijasti lestvi.

več

Šotori Quechua (14.07.2009)

SOTOR1.jpg

Šotor Quechua Base Seconds 4.2 je samostojen, neprepusten in primeren za družine. Za postavitev šotora Quechua ne boste potrebovali več kot 2 minuti. Stojna višina šotora v sredini je 185 cm.

več

Kamp hišice Swift (01.03.2009)

Hiska_external_moselle1.jpg

Skupina Swift združuje več blagovnih znamk. Vsaka izmed njih ima svojo osebnost, stil in privlačnost. Izbirate lahko med Abbey, Ace, Bessacarr, Sprite, Sterling in Swift blagovnimi znamkami.

več

Kamp prikolice iCamp Elite (02.01.2009)

prikolica_caretta2.jpg

Od znotraj in zunaj je iCamp Elite ustvaril popolnoma nov revolucionaren razred vozil za oddih in rekreacijo. Njihovo moderno oblikovanje in tehnike izdelave prinašajo sodoben življenjski slog za tiste, ki obožujejo kampiranje in življenje na prostem.

več

Napier Sportz Truck Tent III za Pick up… (01.01.2009)

otor1.jpg

Izkoristite vaš pickup kar se da najbolje ob vaši naslednji kamperski avanturi z Napier Sportz Truck Tent III.Šotor najmodernejšega dizajna, ki ga lahko montirate na večino dostavnih vozil, bo nudil vaši zaspani glavici varno zavetje in za vse tiste, ki vam je postavljanje šotora poseben izziv, bodo njegove barvno označene palice omogočile čisto enostavno postavitev.

več

Pozdravljeni

Upor. ime:
Geslo:


Pozdravljeni na portalu Avtobivak! Želite biti na tekočem z novicami s sveta avtodomov, ugodnimi ponudbami in sodelovati v nagradnih igrah?

Registrirajte se
brezplačno!
Ste pozabili geslo?

Oddamo dve pisarni 14 in 16m2!

Poslovni prost. vhod1.jpgpisarna 1.jpgpisarna.JPGajna kuh.JPG

Dve neopremljeni pisarni v I. nad. v izmeri 14 in 16m2 tik ob Tržaški cesti s 3 parkirišči oddamo.

E-Novice

Prijavite se na naše E-novice in si zagotovite redno obveščanje o novostih na portalu...

Pikotki


Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.